El Centre d'emprenedoria de Ca n'Ametller es reconverteix en un espai 100% públic

Economia

Publicat el 11/jul/18 per Alba Triadó

El Centre d'emprenedoria de Ca n'Ametller s'ha presentat en societat aquest dimecres com un espai 100% municipal. L'Ajuntament, que passa a ser l'únic gestor del centre, ha aprofitat aquesta nova etapa per posar en marxa el portal web Bebusiness.cat, una nova eina que ha nascut amb la voluntat de donar a conèixer aquest espai i fomentar les sinergies entre l'ecosistema d'emprenedoria de Sant Cugat.

Tot i que la transició de la gestió público-privada a pública 'no ha estat fàcil', segons ha apuntat l'encara tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica i Innovació, Joana Barbany, l'Ajuntament s'ha mostrat satisfet de com ha acabat tot plegat.

Joana Barbany

Teniem dues opcions o agafar-ho amb alegria i il·lusió i acabar on hem acabat, amb un centre públic, espectacular i amb uns residents amb uns projectes molt interessants o l'opció d'enfadar-nos i que fos molt complicat. Van escollir l'opció de tirar-ho endavant i de mirar de solucionar-ho. Així ha anat i estem molt contents que hagi sigut així.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha posat en valor el paper que el centre d'emprenedoria té en el foment de l'economia i innovació a la ciutat.

Carmela Fortuny

El desenvolupament econòmic el podem entendre des de moltes mirades; des de la lluita contra l'atur, l'ocupabilitat, la necessitat que es continuïn implantant empreses importants a la nostra ciutat però també a donar oportunitat. Això des de l'Ajuntament ho podem fer amb altres sectors amb els que creem xarxa per tirar endavant l'emprenedoria.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Actualment una vintena d'empreses i start-ups resideixen al centre d'emprenedoria. Del total de 88 places que ofereix el centre, 40 ja estan ocupades per emprenedors.