Surt a subhasta la concessió de la part pública del pàrquing de Can Quitèria

La guanyadora assumirà la gestió fins al 2055


Temes relacionats

El ple demana el compliment del servei de l'aparcament de Can Quitèria els 365 dies de l'any (19/jun/17)

Comerciants de Can Quitèria reclamen que el pàrquing ampliï horaris i obri diumenges i festius ( 3/mai/17)


  • Comparteix:

L'entrada del pàrquing de Can Quitèria / Foto: Google Maps

L'entrada del pàrquing de Can Quitèria / Foto: Google Maps

La concessió de les 109 places públiques d'aparcament de la plaça de Can Quitèria sortirà a subhasta dimecres de la setmana vinent. L'empresa concessionària, Construcciones Alcaraz, que també es va encarregar de la construcció, es troba en fallida i la venda li hauria de permetre eixugar part del deute, de més d'1,6 milions d'euros. L'empresa que se'n faci càrrec haurà d'assumir les condicions de la concessió i això, espera l'Ajuntament, servirà per tornar a obrir l'equipament 24 hores i caps de setmana, a més de poder fer-hi pagaments amb targeta.

La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Cristina Paraira, ha explicat a Cugat.cat que Construcciones Alcaraz havia intentat fer el traspàs de la concessió, però finalment l'empresa interessada s'ha fet enrere. També ha aclarit que la concessionària no arrossega cap deute amb el consistori, tot i que admet que hi havia hagut alguns endarreriments que ja s'han subsanat.

Tot plegat, ha assenyalat, ha de servir per recuperar els serveis a l'aparcament després d'anys d'obstacles.

Cristina Paraira

Com que estaven embargats no podien tenir datàfon, no es podia pagar amb targeta. Pels caps de setmana, la persona que tenien contractada patia una malaltia i no la podien cobrir. Era molt complex.


Paraira ha afegit que l'Ajuntament no pot fer cap acció per accelerar el procés fins que no hi hagi nova empresa concessionària. El ple municipal va demanar, el juny de l'any passat, que el pàrquing tornés a obrir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.