EsadeCreapolis i CaixaBank signen un acord per crear un observatori d'Innovació Turística


  • Comparteix:

El director general d'EsadeCreapolis, Oriol Alcoba, i el director d'Hotels i Turisme de CaixaBanc, Diego Hernández, han signat l'acord / Foto: EsadeCreapolis

El director general d'EsadeCreapolis, Oriol Alcoba, i el director d'Hotels i Turisme de CaixaBanc, Diego Hernández, han signat l'acord / Foto: EsadeCreapolis

EsadeCreapolis i CaixaBank han signat un conveni per fomentar, promocionar i divulgar nous coneixements sobre la innovació en el sector turístic, un acord que preveu treballar tant en la vessant acadèmica com en la seva aplicació a la direcció d'empreses del sector. El conveni preveu la creació d'un Observatori d'Innovació Turística amb l'objectiu de generar i divulgar nous coneixements en el sector turístic a través de la investigació i l'organització de diferents activitats, seminaris i conferències dirigides a la difusió d'aquests nous coneixements. La finalitat de l'acord és contribuir a la competitivitat del sector a l'Estat espanyol a través de la innovació.

Està previst que l'Observatori d'Innovació Turística faci estudis i enquestes periòdiques als empresaris del sector sobre la seva visió de les qüestions més rellevants del turisme: reptes, barreres, impulsos, dedicació específica i perspectives a mitjà termini. A partir dels resultats obtinguts i de la seva anàlisi, es donaran a conèixer tant el diagnòstic com les alternatives innovadores més efectives per afrontar els reptes i aprofitar les oportunitats en els diversos territoris d'anàlisi.

Per dur a terme les diferents activitats establertes en aquest acord, EsadeCreapolis tindrà el suport de la Facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi (HTSI), que aportarà coneixements i metodologies per ajudar a la realització dels estudis i anàlisi dels resultats.

Aquests estudis i enquestes es faran amb motiu de les Aules Internacionals d'Innovació Turística que EsadeCreapolis organitza i a les quals CaixaBank s'incorporarà com a col·laboradora. Està previst que entre aquest any i el 2010 se celebrin cinc Aules Internacionals d'Innovació turística a Sevilla, Benidorm, Santiago de Compostel·la, Sant Sebastià i Salou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.