SCE aposta per impulsar un fòrum internacional sobre innovació a Sant Cugat

L'associació ha traslladat la proposta al president Torra i s'emmiralla en el fòrum econòmic mundial de Davos


  • Comparteix:

La delegació de SCE amb el president de la Generalitat i la consellera d'Empresa i Coneixement / Foto: SCE

La delegació de SCE amb el president de la Generalitat i la consellera d'Empresa i Coneixement / Foto: SCE

L'associació Sant Cugat Empresarial (SCE) vol que Catalunya faci una aposta per la innovació amb un fòrum internacional i proposa que sigui Sant Cugat la ciutat que l'aculli. L'entitat ha traslladat la idea en una trobada amb el president de la Generalitat, Quim Torra, que ha mostrat disposició per ajudar 'l'economia productiva i les empreses de Sant Cugat en la seva projecció internacional'. Per l'associació empresarial, cal que el país disposi d'un 'Tribuna Internacional d'Innovació' semblant al fòrum d'economia que es fa anualment a Davos.

El president de Sant Cugat Empresarial (SCE), Joan Franquesa, ha explicat a Cugat.cat que aquesta trobada era un acte institucional que tenia com a objectiu principal presentar l'entitat al president Quim Torra i fer algunes propostes de país que passessin per Sant Cugat. Entre aquestes, la que més interès va despertar va ser la de crear un tribuna anual. Inspirat en el fòrum de Davos, Franquesa defineix que l'objectiu d'aquesta iniciativa és valorar l'activitat d'innovació a Catalunya.

Joan Franquesa

Catalunya és rica econòmicament i tenim altres 'Mobiles', tenim el sector de la biotecnologia que és molt desconegut i el sector de la innovació. Tenim la sort que al nostre Vallès-Barcelona tenim grans empreses que aposten per la innovació. Pensant en gran, pensem en un Davos Sant Cugat del talent i la innovació.


Franquesa també ha confirmat que la Generalitat ha donat suport a aquesta iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.