Antonio Garrigues parlarà del resultat de les eleccions als EUA en el Santcugatribuna


  • Comparteix:

El ponent valorarà la nova victòria de George Bush i les seves conseqüències a nivell mundial

El ponent valorarà la nova victòria de George Bush i les seves conseqüències a nivell mundial

'L'anàlisi i les conseqüències de les eleccions nord-americanes', és el títol de la xerrada que Antonio Garrigues, president de l'Associació Espanya-Estats Units, pronunciarà avui en el marc de la cinquena edició de SantCugaTribuna. Garrigues farà un anàlisi de la victòria de George Bush i de les seves reprecussions en el panorama internacional.

Antonio Garrigues, president de la Fundació Consell Espanya-Estats Units i president del buffet Garrigues, Advocats i Assessors Tributaris, és el cinqué convidat de SantCugaTribuna, l'espai fòrum empresarial organitzat per l'Ajuntament del municipi amb el patrocini de BMW, Deutsche Bank, i Diari de Sant Cugat.

Durant la seva xerrada,Garrigues farà un anàlisi de la victòria de George Bush a les eleccions nordamericanes i de les seves conseqüències a nivell mundial. Entre d'altres coses, el ponent ja ha apuntat que el panorama sorgit d'aquests comicis és inquietant i que cal que Europa faci un plantejament seriós de les seves polítiques econòmiques i exteriors per tal de fer front a l'hegemonia dels Estats Units.

Antonio Garrigues

Estem veient una situació inquietant, crec que els nordamercians han de fer una reflexió i que els europeus han de revisar lesseves posicions.


Garrigues ha assenyalat que ara és també el torn de la societat civil, que s'ha de mobilitzar i dir la seva, i ha manifestat la seva esperança que els propis nordamericans refelxionin i acabin obligant a Bush a fer un canvi.

Tot i aquest panorama, Antonio Garrigues s'ha mostrat optimista pel que fa a l'economia catalana i espanyola, ja que segons ha dit encara ha de créixer molt.

Antonio Garrigues

No ens enganyem, l'economia espanyola depèn també de la mundial, però jo tinc molta fe perquè Espanya té un gran potencial de creixement.


Aquestes seran algunes de les tesis que Garrigues plantejarà durant la seva conferència, en la que serà la cinquena edició de Santcugatribuna.

A hores d'ara, més de 300 empresaris ja han confirmat la seva assistència a aquest acte, que comptarà, com sempre, amb la presència de l'alclade i del tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda. El dinar començarà a les13:30 ala Masia Can Magí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.