La santcugatenca ToGrowfy, premiada com a franquícia més novedosa


  • Comparteix:

Entrega del reconeixement / Foto: Togrowfy

Entrega del reconeixement / Foto: Togrowfy

L'empresa santcugatenca ToGrowfy, amb seus a Esade Creàpolis i a Madrid, ha guanyat el premi Frankinorte 2018, de l'Associació Espanyola de Franquiciadors (AEF), a la franquícia més novedosa. La companyia, que ha desenvolupat un mètode propi per portar la direcció financera de manera externa a les empreses, agraeix un reconeixement que, en paraules de la directora general de l'empresa, Argèlia Garcia, és 'un revulsiu' per als treballadors.

ToGrowfy es dedica a localitzar recursos perquè les empreses financïin els seus projectes, ajuda a administrar-los bé i a fer que la informació clau pel que fa als números arribi a la direcció de la companyia per tal que aquesta prengui decisions correctes. L'empresa té una metodologia específica per a una gestió econòmica intel·ligent que ha transformat en franquícia que està en fase de venda. De moment, a banda de a Sant Cugat, també estan a Girona i a Madrid. Argèlia Garcia argumenta que el concepte de franquícia de serveis 'no està molt desenvolupat' a l'Estat espanyol, tot i que als Estats Units n'hi ha moltes.

La directora general ha assegurat a Cugat.cat que el premi és 'un reconeixement' a la feina i recursos que han invertit que, a més de suposar 'un impuls' per a l'equip, també és 'emocionant'.




Argèlia Garcia

A Espanya encara les franquícies de serveis no estan molt desenvolupades, però als Estats Units n'està ple. Nosaltres tenim un mètode propi, una forma de treballar. Una metodologia específica de com fer un tancament mensual que vagi a direcció de forma externa i en un temps molt curt.

Argèlia Garcia

Hem posat molts recursos i ens hem esforçat molt d'alguna manera el premi és un revulsiu per tothom, tot l'equip està feliç. Algú com l'Associació Espanyola de Franquiciadors, que hi entén molt, ha reconegut i entès aquest model. És emocionant aquest reconeixement.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.