El nou mercat de Volpelleres estarà llest a finals d'any

A l'espai hi haurà gairebé una vintena de parades


  • Comparteix:

El Mercat de Volpelleres està cada dia més a prop de ser una realitat. Està previst que les obres finalitzin a finals d'aquest any en un espai que pretén mantenir la tendència de dinamització del barri. Ubicat al Volpelleres Centre, al costat del Mercadona, el nou mercat disposarà de 19 parades i d'un espai polivalent a la planta superior. Els treballs han tingut un cost d'1,6 milions d'euros, a càrrec de l'Ajuntament.

L'interior del nou espai comercial s'ha pogut veure aquest dissabte en una visita d'obres en la qual ha participat una vintena de veïns, així com l'alcaldessa, Carmela Fortuny. Des de l'Ajuntament es considera que aquesta obra va en sintonia amb el creixement que està tenint el barri i que s'ha vist acompanyat de la instal·lació de serveis com la biblioteca, una nova escola i, fins i tot, l'estació de FGC.

També ha participat de la visita el president de l'Associació de Veïns de Volpelleres, Alberto Valcarce, que ha celebrat que la centralitat del barri vagi prenent forma amb aquesta aposta comercial. El nou mercat també oferirà places d'aparcament de les quals també en podran fer ús els clients de Mercadona.

A la visita d'obres també hi han participat les regidores de Comerç, Mayte Pérez, i d'Educació, Esther Salat.




Carmela Fortuny

És un mercat de proximitat. L'equip de govern creu en aquest projecte.

Alberto Valcarce

Això suposarà que més botiguers vinguin a Volpelleres i que l'eix comercial es consolidi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.