HP obre les portes a la innovació en impressió en 3D i ciberseguretat

HP i VI3 han presentat a Sant Cugat les últimes novetats tecnològiques


  • Comparteix:

La multinacional santcugatenca HP ha obert les seves portes aquest dijous per acostar a una cinquantena de clients les seves novetats tecnològiques en impressió i en seguretat. La jornada, organitzada per l'empresa vallesana VI3 Informàtica, ha servit perquè els assistents puguin comprovar empíricament les aplicacions que té la tecnologia en el dia a dia de les empreses.

HP i VI3 pretenen 'avançar-se' a com serà 'l'empresa del futur' i utilitzar la tecnologia 'per facilitar la vida' a persones i companyies. Aquestes són algunes de les idees que s'han desprès de les dues conferències que han fet especialistes sobre seguretat i mobilitat d'ordinadors i sobre impressores als clients. El gerent de VI3, Pere Cerdà, ha explicat que l'objectiu és 'fer arribar totes les novetats en seguretat i innovació als clients', a més de 'tenir contacte' amb ells. En aquest sentit, Cerdà ha assegurat que aquesta és la millora manera per presentar els nous productes, per 'la quantitat de novetats' que tenen anualment.

D'aquesta manera, els clients han pogut veure en primera persona avenços en impressió, com el PageWide, una nova tecnologia que permet abaratir costos en les impressores i fer més eficients les màquines. Pel que fa a la seguretat, HP ha presentat les darreres proteccions contra ciberatacs tant a impressores com a ordinadors, així com un sistema per evitar hackejos visuals, que fa visible la pantalla del dispositiu només per la persona que està just davant.

Finalment, la trobada també ha comptat amb una visita a la sala de demostració d'impressions en 3D que, segons ha assegurat un dels responsables tecnològics d'HP, David Samper, és 'la 4a revolució industrial'. Una vegada les empreses comencin a aplicar-la de manera habitual s'evitaran magatzems i es podran fabricar les peces específiques necessàries a demanda.


Pere Cerdà

La quantitat de novetats que tenim anualment pels recursos que dedica HP a la investigació i al desenvolupament, fan que sigui necessari poder presentar els productes amb calma. L'objectiu era fer arribar novetats en seguretat i impressió que són poc conegudes però molt útils en el dia a dia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.