Últims dies per presentar-se a la plaça d'oficial de manteniment de la brigada de l'EMD de Valldoreix

Els interessats tenen temps fins al 31 d'octubre


  • Comparteix:

La plaça és de fix com a oficial de manteniment de la Brigada d'Obres i Serveis de l'EMD

La plaça és de fix com a oficial de manteniment de la Brigada d'Obres i Serveis de l'EMD

Últims dies per presentar la sol·licitud d'admissió a la plaça fixa d'oficial primer de manteniment d'espais públics de la Brigada d'Obres i Serveis de l'EMD de Valldoreix. Les persones interessades tenen temps fins al 31 d'octubre i la selecció es farà a través de concurs-oposició. Les sol·licituds es poden presentar de forma presencial a l'EMD de vuit del matí a dues de la tarda i també a la seu electrònica de l'entitat.

La jornada és de 37,5 hores setmanals, de dilluns a divendres de set del matí a dos quarts de tres de la tarda, i el sou brut és de 1.598,56 euros mensuals, amb pagues extres al juny i al desembre que representen 1.592,89 euros més. S'establirà un període de prova de tres mesos previ al nomenament de personal laboral fix.

D'entre els requisits per presentar la sol·licitud, s'ha de tenir la nacionalitat espanyola o la d'algun país membre de la Unió Europea o d'estats que tinguin lliure circulació de treballadors d'acord amb tractats internacionals. També haver complert els 16 anys i no arribar a l'edat establerta de jubilació, així com tenir el graduat escolar, FP1 o un títol equivalent. A més, s'exigeix nivell intermedi de llengua catalana (certificat B) i nivell superior de llengua castellana i tenir el carnet de conduir B1.

Els aspirants que no siguin contractats i que superin el procés de selecció s'inclouran, si no manifesten que no hi estan interessats, a una borsa de treball per proveir amb caràcter temporal necessitats de personal a l'EMD.

Els requisits i les bases específiques de la contractació, publicades al DOGC, es poden consultar aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.