L'holandesa Speakap tria Sant Cugat per expandir-se al mercat del sud d'Europa i Llatinoamèrica

La companyia s'instal·la al Sant Cugat Business Park amb tres treballadors


  • Comparteix:

L'equip d'Speakap dedicat al mercat espanyol, portuguès i llatinoamericà / Foto: cedida

L'equip d'Speakap dedicat al mercat espanyol, portuguès i llatinoamericà / Foto: cedida

La companyia Speakap ha triat Sant Cugat per liderar-hi els mercats espanyol, portuguès i llatinoamericà. L'empresa holandesa s'ha instal·lat al Sant Cugat Bussines Park amb un equip de tres persones. Speakap és una plataforma de comunicació interna per a grans empreses.

El responsable d'Speakap al sud d'Europa i Llatinoamèrica, Marco Van Velzen, creu que Sant Cugat és una ciutat amb una posició estratègica ja que gran part dels seus potencials clients es troben als afores de Barcelona. Entre les empreses estatals que ja treballen amb Speakap hi ha la cadena d'equipaments esportius Claror i la cadena de restaurants Sagardi.

Speakap, una start-up d'èxit
Speakap és una empresa emergent que, actualment, compta amb més de 60 treballadors arreu del món i està present a Amsterdam, Nova York, Londres, Colònia, Diegem i Sao Paulo. Prop de 300 empreses treballen amb aquesta aplicació.


Marco van Velzen

Sant Cugat és una zona on estàs molt aprop de la ciutat però, gran part dels nostres clients estan a les afores. D'aquesta manera, ens podem moure i visitar amb facilitat els nostres clients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.