Innoget participa al simposi del Centre germano-canadenc per a la innovació i la recerca

L'empresa local es va fundae el 2006


  • Comparteix:

Cartell del simposi / Foto: URV

Cartell del simposi / Foto: URV

La companyia santcugatenca Innoget participarà com a 'partner' europeu per liderar la cooperació internacional entre empreses espanyoles i canadenques al simposi del Centre germano-canadenc per a la Innovació i la Investigació (2018) (GCCIR) Matchmaking que tindrà lloc a Barcelona el 19 de novembre. Hi participaran empreses estatals i 14 provinents d'Alberta, una regió del Canadà. Es tracta d'una trobada destinada a les companyies que treballen als sectors geoespacial, salut i biotecnologia, automatització i robòtica, TIC i materials i recursos naturals.

L'objectiu del simposi és desenvolupar projectes d'I+D col·laboratius en el marc de l'Alberta-Europe Technology Collaboration Fund.

Innoget, fundada el 2006 a Sant Cugat, està dedicada a la transferència de tecnologia i coneixement i té presència a més de 180 països.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.