Grifols incrementa en un 8,5% els beneficis de fa un any


  • Comparteix:

La seu santcugatenca de Grifols / Foto: cedida

La seu santcugatenca de Grifols / Foto: cedida

La farmacèutica Grifols, amb seu a Sant Cugat, ha guanyat 468 milions d'euros fins al setembre, un 8,5% més respecte el mateix període l'any passat. Amb els tipus de canvi constant, l'increment de la facturació ha estat del 7,9%. El benefici net del grup s'ha situat en 468,3 milions d'euros, el 14,3% més que el mateix període de l'any passat. En els tres primers trimestres de l'any, les inversions netes del període s'han situat en 199,5 milions d'euros, el 4,7% més que l'any passat.

La divisió 'Bioscience' va facturar 2.596 milions d'euros, el 7,6% en tipus de canvi constant. La divisió 'Diagnostic' va ingressar 518 milions d'euros, l'1,9% més en tipus constant, i la divisió 'Hospital' va facturar 86 milions d'euros, el 18,4% més. Finalment, l'àrea 'Bio Supplies' aporta 77 milions al grup, el 72,4% més, sempre sense tenir en compte l'impacte de les divises.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.