Caixa Sabadell construeix un complex d'oficines a Can Sant Joan


  • Comparteix:

Caixa Sabadell ha iniciat la construcció d'un complex de tres edificis al polígon de Can Sant Joan. El projecte destina a oficines 17.500 metres quadrats i destaca per la seva integració al paisatge. Es tracta d'una inversió de 45 milions i inclou una zona d'aparcament per a 400 vehicles i 8.000 metres quadrats de jardins.

El conjunt d'oficines s'anomenarà Trioparc i està pensat per acollir les dependències centrals d'una gran empresa. Tot i això, el fet que el complex estigui dividit en tres edificis permet que s'hi puguin ubicar tres empreses més petites.

Així ho ha assegurat la directora de comunicació del Grup Caixa de Sabadell, Belén Latorre, que ha destacat el bon entorn empresarial del polígon de Can Sant Joan.

Belén Latorre

Hem escollit aquest polígon perquè és molt dinàmic i molt important dins de l'àrea de Barcelona.


El projecte destaca per aprofitar l'espai gràcies a una ubicació centralitzada dels serveis comuns i d'una estructura diàfana. Tot això es complementa amb criteris de sostenibilitat per afavorir l'estalvi energètic.

Aquesta iniciativa immobiliària és un projecte de l'arquitecte Juan Trías de Bes i està situada en el polígon de Can Sant Joan, a tocar d'empreses com Hewlett-Packard, TVE, EDS i Catalana Occident, entre d'altres.

Nascuda al 1859, Caixa Sabadell és la caixa catalana més antiga i la quarta per recursos. L'entitat té 334 oficines arreu de Catalunya i més de 600.000 clients.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.