El Pla d'Actuació Municipal 2005-2007 prioritzarà els equipaments sanitaris i socials


  • Comparteix:

El pla s'està acabant de tancar i es portarà a aprovació del ple el proper dia 22, durant el ple extraordinari del pressupost.

El pla s'està acabant de tancar i es portarà a aprovació del ple el proper dia 22, durant el ple extraordinari del pressupost.

Els equipaments sanitaris i socials seran la principal prioritat de l'Ajuntament per als propers 3 anys. Així es desprèn del primer esbós del Pla Estratègic d'Actuació Municipal per al 2005-2007 que s'ha presentat a les Planes i que es portarà a aprovació durant el ple extraordinari de pressupostos, el proper dia 22. En total, els equipaments educatius, sanitaris i socials s'emportaran un 65% de les inversions previstes fins a final del mandat.

Coincidint amb el consell de districte de les Planes, el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda ha presentat un esborrany del Pla Estratègic d'Actuació Municipal 2005-2007 que ha de determinar les actuacions que es faran a la ciutat fins a final de mandat.

Aquest projecte, que es portarà a aprovació del ple municipal el proper dia 22, preveu les inversions que seran necessàries durant aquests 3 anys, i estableix com a principal prioritat els equipament de caire educatiu, sanitari i social, amb un 65'4% del total de la despesa. Escoltem Jordi Joly.

Jordi Joly

Aquí és on hi ha el pes específic més important de la legislatura. El 65% del total de la inversió va destinada a equipaments socials i sanitaris.


En aquest apartat s'hi contemplen projectes que haurà de finançar el propi consistori, com la construcció de més de 760 habitatges de Promusa, però també s'hi contemplen actuacions que finançarà el govern català i per les quals cal cedir els terrenys, com el tercer CAP, una segona residència de Gent Gran, o el cinquè IES.

Un altre àmbit important és el de millora de la ciutat amb projectes com la vianantització de carrers, així com la urbanització dels districtes. En aquest cas, la previsió és destinar-hi més del 10% del total de les inversions.

Jordi Joly

La urbanització dels districtes és una prioritat per nosaltres, i també volem acabar amb la vianantització del centre, entre d'altres.


El Pla Estratègic d'Actuació Municipal 2005-2007 també contempla projectes com la construcció del nou ajuntament, la comissaria dels Mossos d'Esquadra, un aparcament per a camions i autocars, un centre de dia, un centre cívic al barri de Can Matas, un fitness i una piscina a Mira-sol o un pla de contenidors de vidre i paper per millorar la recollida selectiva, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.