El primer Esclat de Sant Cugat, a punt per obrir portes


Temes relacionats

El nou hipermercat Esclat obrirà les portes a finals d'any a Sant Cugat (15/ago/18)


  • Comparteix:

El nou esclat obrirà el 30 de novembre / Foto: Cugat.cat

El nou esclat obrirà el 30 de novembre / Foto: Cugat.cat

L'hipermercat Esclat obre portes a Sant Cugat el 30 de novembre, segons ha confirmat el Grup Bon Preu a Cugat.cat. L'espai comercial s'ubica a l'enclavament de la B-30 amb la C-16, on a partir de divendres vinent posarà en funcionament 11.000 metres quadrats, amb un espai de venda de 4.100 metres quadrats, serveis, magatzems i oficines. L'hipermercat, que oferirà 120 llocs de treball, és el primer de la companyia a la ciutat i va començar obres el novembre de l'any passat. Esclat celebrarà una inauguració oficial el 29 de novembre.

El nou hipermercat
La ubicació comportarà que el centre esdevingui un 'hub' de serveis associat a totes les activitats de la companyia. A banda dels serveis habituals, l'hipermercat incorporarà una parafarmàcia, una perfumeria i un celler, tindrà benzinera 24 hores i punts de recàrrega elèctrica per a vehicles. També hi haurà un mini mercat obert tots els dies de l'any i un punt de recollida amb cotxe de compres fetes per Internet. A més s'habilitaran 890 places d'aparcament.

El grup Bon Preu va facturar el 2016 1.077 milions, un 9,2% més que l'any anterior. Actualment té 212 establiments arreu de Catalunya, 122 supermercats Bonpreu, 47 hipermercats Esclat, tres Iquodrive i 40 benzineres EsclatOil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.