ISS, amb seu central a Sant Cugat, posa a la venda 19.000 accions preferents per als treballadors

Economia

Publicat el 11/nov/04 per Miquel Herrada

La multinacional de neteja industrial ISS, amb la seu central espanyola a Sant Cugat, ha posat a la venda més de 19.000 accions de la companyia a un terç del preu del mercat per als seus treballadors. És el cinquè any consecutiu que l'empresa tira endavant aquesta iniciativa, que enguany ha vist multiplicat per dos el nombre de sol·licitants.

La multinacional ISS, dedicada a la neteja i els serveis generals i amb seu central a Sant Cugat, ha aconseguit que en el seu cinquè període de subscripció d'accions preferents per als seus treballadors, s'hagi incrementat en un 103% el nombre de sol·licitants. Enguany, els treballadors de la companyia han adquirit més de 19.600 accions, a un terç del preu de mercat.

Mitjançant la venda d'accions al seu personal, ISS pretén augmentar la quota de participació dels treballadors en l'accionariat, amb l'objectiu, segons fonts de l'empresa, de fidelitzar els empleats a través de la possibilitat de convertir-los en copropietaris.

ISS va néixer a Dinamarca l'any 1901 i actualment està implantada a 38 països, on té un total de 245.000 treballadors. Un fet que la converteix en una de les 10 primeres empreses europees pel que fa al volum de la seva plantilla. A l'Estat espanyol, ISS té 20 oficines pròpies, i la seu central de la companyia està ubicada a la nostra ciutat.