Un nou restaurant especialitzat en platets i tapes per compartir aterra a Sant Cugat

Jacaranda obre portes aquest dimarts a la plaça de Sant Pere


  • Comparteix:

Així és l'interior del nou restaurant / Foto: Jacaranda

Així és l'interior del nou restaurant / Foto: Jacaranda

'La Jacaranda - Platillos, vinos y amigos' obre portes aquest dimarts a Sant Cugat. En concret, el nou restaurant es troba a la plaça de Sant Pere número 8, just davant del Mercat Vell i on anteriorment hi havia la botiga 'Cookiteca'. El menú ofereix, majoritàriament, menjar mediterrani de qualitat i, a la vegada, senzill, segons l'establiment. Platets pensats especialment per compartir i amb una carta de vins de Catalunya que canvien sovint. L'espai gastronòmic podrà acollir fins a 30 comensals i el seu horari és de dimecres a dissabte, migdia i nit; els diumenges al migdia i els dimarts a la nit.

El restaurant
La Jacaranda es troba a la plaça de Pere Sant / Foto: Cugat.cat
La Jacaranda es troba a la plaça de Pere Sant/ Foto: Cugat.cat


El director de Jacaranda, Toni Jiménez, ha explicat a Cugat.cat que 'el concepte de Jacaranda va néixer al Dos Torres amb un espai informal de platets i tapes per compartir', una iniciativa que 'ha agradat i han decidit exportar-lo' a l'Eixample i, ara, la tercera Jacaranda aterra a Sant Cugat. Segons Jiménez, perquè consideren que a la ciutat hi ha 'un perfil de públic com el que tenen als altres locals'.

Tot i que obren al públic aquest dimarts, el director del local ha assegurat que celebraran una inauguració oficial que encara no té data confirmada.

Així és l'interior de La Jacaranda de Sant Cugat / Foto: Jacaranda
Així és l'interior de La Jacaranda de Sant Cugat / Foto: Jacaranda






Toni Jiménez

Jacaranda és un concepte que va néixer al Dos Torres, on vam fer un espai informal de platets i tapes per compartir. Més informal i més divertit. Aquest concepte ens va agradar molt i vam decidir exportar-ho. Primer a l'Eixample i aquesta és la segona Jacaranda que fem, fora del Dos Torres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.