Avancar també deixa Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un cotxe d'Avancar / Foto: Web Avancar

Imatge d'arxiu d'un cotxe d'Avancar / Foto: Web Avancar

El servei de carsharing d'Avancar deixarà d'estar operatiu a Sant Cugat el 28 de febrer, segons ha confirmat l'empresa a Cugat.cat. La companyia del servei de cotxe compartit, Zipcar, ha anunciat que es retira de la zona de Barcelona, així com de París i Brussel·les. Els socis podran continuar fent reserves fins a finals de febrer.

Segons explica en un comunicat, la decisió és fruit de l'anàlisi de les operacions internacionals de la companyia, que opera a unes 500 ciutats. De fet, recorda que recentment s'ha expandit a altres mercats com Islàndia, Taiwan i Costa Rica, i reitera el seu compromís amb la mobilitat del futur.

Avancar va estar disponible a Sant Cugat fins al 2012, però va marxar per la caiguda de la demanda a la ciutat. Aleshores, la companyia va passar a centrar la seva oferta a Barcelona. A finals del 2016 va tornar a estar operatiu a la ciutat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.