Les aplicacions lideren els 13 projectes del programa Explorer 'Joves amb idees'

Els participants han presentat les seves idees al Centre d'Emprenedoria Be Business Vita


Temes relacionats

Arrenca una nova edició del programa d'emprenedoria Explorer 'Joves amb idees' (13/des/18)


  • Comparteix:

Els joves passaran cinc mesos a l'Explorer Space Sant Cugat PRUAB / Foto: Cugat.cat

Els joves passaran cinc mesos a l'Explorer Space Sant Cugat PRUAB / Foto: Cugat.cat

Una aplicació que mesura la quantitat de CO2 dels vehicles, una plataforma que posa en contacte joves amb professionals perquè els facin de 'mentors' i un sistema de reaprofitament alimentari són alguns dels 13 projectes triats per formar part de la novena edició del programa d'emprenedoria Explorer 'Joves amb idees'. Impulsat pel Banc Santander, amb la col·laboració de l'Ajuntament i el Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) , s'han presentat aquest dimarts les idees que al llarg de cinc mesos rebran formació, suport i assessorament al Centre d'Emprenedoria Be Business Vita.

20 joves han presentat els seus projectes però només un, el més ben valorat, serà qui viatjarà a Silicon Valley, bressol mundial de l'emprenedoria. A més, els tres millors projectes rebran 30.000, 20.000 i 10.000 euros per al seu desenvolupament. També hi ha un premi de 20.000 al millor projecte impulsat per una dona i un altre de 3.000 per al projecte més innovador.

Els joves han presentat els seus projectes davant els altres participants / Foto: Cugat.cat
Els joves han presentat els seus projectes davant els altres participants / Foto: Cugat.cat


La regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Solanellas; el director del PRUAB, Javier Lafuente; el director d'Institucions Territorial de Catalunya del Banc Santander, José María Martínez, i els coordinadors del local de l'Explorer Space Sant Cugat PRUAB Xavier Osorio i Clàudia Massó han donat la benvinguda als participants i els han encoratjat a 'aprofitar l'oportunitat que se'ls presenta' i s'han ofert a ajudar-los 'en tot el que calgui' per aconsguir la viabilitat empresarial de les propostes.

Al llarg d'aquests cinc mesos els joves seguiran un itinerari formatiu basat en la metodologia 'Lean Startup' i rebran taller i sessions pràctiques de 'design thinking'. El programa Explorer 'Joves amb idees' porta nou edicions a la ciutat, set com Yuzz i dos amb l'actual nomenclatura.



Silvia Solanellas

Sant Cugat és un ecosistema de talent i qui millor que els joves per seguir nodrint la ciutat d'aquest talent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.