L'estació de Coll Favà entrarà en servei abans del març amb un tren cada 30 minuts


  • Comparteix:

Recoder espera que la freqüència de pasaugmenti amb la demanda.

Recoder espera que la freqüència de pasaugmenti amb la demanda.

Satisfacció 'moderada' de l’alcalde per l’anunci del president de Renfe que l'estació de Coll Favà es posarà en marxa finalment el primer trimestre de l’any que ve. Lluís Recoder espera que l’anunci, després d’anys d’enderreriments, sigui aquesta vegada una realitat i arribi en tot el seu traçat fins el Vallès Oriental.

Finalment - i després de molt demanar i esperar-, el president de Renfe ha anunciat que l’estació de Coll Favà de la línia Mollet - El Papiol per a passatgers entrarà en funcionament el primer trimestre del 2005.

L’alcalde, tot i congratular-se de l’anunci, lamenta que la línia no es posi en marxa en tot el seu traçat fins el Vallès Oriental. Lluís Recoder espera que l'ens ferroviari engegui màquines aviat i es faci possible una alternativa de transport públic entre els dos Vallès i el Baix Llobregat:

Lluís Recoder

Esperem el dia que la línia arribi fins a Mollet. Tenim l'esperança que aviat ens connecti amb el Baix Llobregat per una banda i amb el Vallès Oriental per l'altre.


En una carta, Renfe explica que la freqüència de pas dels trens serà de 30 minuts. Recoder considera massa grans els temps d'espera i confia que la companyia ferroviària demostri capacitat de reacció i pugui augmentar el número de combois en funció de la demanda:

Lluís Recoder

De moment, el més important és que passin trens. Espero que Renfe tingui capacitat de reacció i augmenti la freqüència en funció de a demanda que espero sigui molta.


L'anunci és la resposta a una petició formulada per l'alcalde a la ministra de Foment, Magdalena Álvarez. En la mateixa carta es justifiquen els retards en la posada en servei de la línia per les obres del TGV a Molins de Rei i Castellbisbal. Recoder ha manifestat la seva 'esperança' que aquesta vegada el calendari es compleixi i no ens trobem davant un nou incompliment en una línia que Sant Cugat espera des del 1999.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.