Sant Cugat Comerç fa autocrítica i sol·licita un pla estratègic municipal

L'entitat confeccionarà un formulari sobre el comerç local perquè el responguin els partits que es presentin a les eleccions


Temes relacionats

El comerciants de Sant Cugat celebren l''Estocs a Fora' preocupats per les vendes (10/feb/19)

Jesús Carballo: 'La situació del comerç local comença a ser crítica' (24/gen/19)


  • Comparteix:

Imatge de la reunió / Foto: Sant Cugat Comerç

Imatge de la reunió / Foto: Sant Cugat Comerç

Els comerciants associats a Sant Cugat Comerç (StC) fan autocrítica i es mostren favorables a oferir 'més i millors serveis' als clients. A més, des de l'entitat es confeccionarà un formulari per als grups polítics que es presentin a les eleccions municipals per saber el posicionament respecte el comerç i l'associació. Són algunes de les conclusions que l'entitat extreu de la reunió de treball feta aquest dimarts amb una cinquantena dels comerços associats.

En concret, els comerciants reactivaran serveis com els tiquets d'aparcament per als clients, la possibilitat d'unificar els horaris comercials i 'reforçar' i 'potenciar' la marca de Sant Cugat Comerç com a 'centre comercial obert'. El gerent de l'entitat, Jesús Carballo, fa un balanç 'positiu' de la reunió, en què també s'ha acordat estudiar la implementació d'un 'servei mancomunat de repartiment' i la creació d'una plataforma de compra en línia.

A més, des de l'entitat consideren 'imprescindible' que l'administració pública confeccioni un pla estratègic del comerç de Sant Cugat i, en aquest sentit, faran un formulari per als partits polítics que es presentin als comicis municipals de maig. Algunes de les preguntes d'aquest qüestionari, que calculen que n'inclourà una vintena, seran sobre el manteniment de la regidoria de Comerç i les maneres de potenciar el sector, així com temes amb els quals l'entitat ha estat molt crítica com la implantació de l'àrea verda i el funcionament de les llançadores. Per exemple, l'associació aposta per un 'trenet' que serveixi com a llançadora cap a l'eix comercial durant tot l'any.

L'associació no ha calendaritzat encara els serveis que ha acordat oferir ni la propera reunió, tot i que anuncia que serà 'properament'.




Jesús Carballo

Per primera vegada hem tingut pràcticament una quarta part dels associats. També fem una valoració positiva perquè ha canviat l'actitud dels comerciants, que van fer autocrítica i estan disposats a canviar una mica la manera de treballar.

Jesús Carballo

Volem saber si en els plans de tots els partits està la conservació de la regidoria de Comerç i si es vol potenciar. També quina dotació econòmica hauria de tenir Sant Cugat Comerç i com es posicionen sobre la implantació de l'àrea verda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.