Sant Cugat Empresarial es reivindica com una entitat 'estructural, no conjuntural'

Ha tancat l'assemblea anual amb una ponència de la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa


  • Comparteix:

Sant Cugat Empresarial (SCE), constituïda recentment com a lobby, creu que el seu paper 'ja no és conjuntural, sinó estructural'. L'associació ha celebrat aquest dijous la seva assemblea anual ordinària en una trobada on ha reivindicat la seva capacitat per influir en les administracions. En aquest sentit, el president de l'entitat, Joan Franquesa, ha subratllat el caràcter 'de país' de les companyies que configuren SCE.

L'assemblea ha acabat amb una ponència a càrrec de l'exalcaldessa i presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, que ha exposat el paper i les funcions que té aquesta instal·lació tant a Catalunya com al conjunt de l'Estat espanyol i a Europa. Conesa ha posat sobre la taula l'oportunitat que suposa per a les empreses del territori, en particular les de Sant Cugat, el fet de disposar d'un port d'aquestes dimensions. 'Segur que hi ha empreses de Sant Cugat que poden exportar els seus productes a través de les autopistes del mar', ha explicat.

També ha participat a la jornada l'alcaldessa, Carmela Fortuny, que ha animat les empreses que s'estableixin a Sant Cugat a inscriure's a SCE. Tot plegat perquè segueixi creixent 'l'ecosistema empresarial i d'emprenedoria' de la ciutat.






Joan Franquesa

Els nostres interessos no són només de local, també ho són de país. No crec que hi hagi cap entitat amb aquesta voluntat.

Mercè Conesa

Un dels tràfics més intensos que tenim és amb Balears i Itàlia. Segur que hi ha empreses de Sant Cugat que s'estan posicionant en aquells mercats i que fan aquest tràfic a través de les autopistes del mar.

Carmela Fortuny

Animo totes les empreses que vénen a Sant Cugat perquè participin d'aquesta associació, que ens ajudarà a seguir liderant amb aquest ecosistema empresarial i d'emprenedoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.