Jofre Llombart, nou sotsdirector de RAC1 i RAC105

Llombart és també el president Consell Consultiu i Assessor de Cugat.cat


  • Comparteix:

Jofre Llombart en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

Jofre Llombart en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat.cat

El periodista santcugatenc Jofre Llombart serà el nou sotsdirector de RAC1 i de RAC105 a partir de l'1 de maig, segons informa el mateix mitjà. Llombart, president del Consell Consultiu i Assessor de Cugat.cat, va entrar a l'emissora de ràdio del Grup Godó fa vuit anys com a sotsdirector del matinal 'El Món a RAC1', una responsabilitat que mantindrà fins que acabi la temporada. Després d'això, la dedicació a la directiva del mitjà serà exclusiva. En un discurs adreçat a la redacció de RAC1 i RAC105, Llombart ha expressat que espera 'ser digne de l'encàrrec' i que 'hem de continuar sent líders, també, en bon rotllo'.


Perfil
Jofre Llombart és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i postgrau en Comunicació Política de l'Institut de Ciències Polítiques i Socials de la UAB. Iniciat a Ràdio Sant Cugat, va ser redactor en cap d'Informatius a Catalunya Ràdio, corresponsal a Madrid i coordinador d''El Matí de Catalunya Ràdio'.

Llombart també és autor de dos llibres. El primer, 'Desmuntant la caverna', es va publicar el 2013 i va ser número u en vendes. El segon el va publicar un any més tard sota el nom 'Doncs jo, ara, votaré Sí'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.