El Tribuna Sant Cugat posa enguany la vista a la internacionalització de l'empresa catalana


  • Comparteix:

Imatge d'una edició pasada del Tribuna Sant Cugat Empresarial / Foto: Localpres

Imatge d'una edició pasada del Tribuna Sant Cugat Empresarial / Foto: Localpres

Sant Cugat Empresarial celebra la quarta edició del Tribuna Sant Cugat el proper dijous 9 de maig a la Masia Rosàs. Enguany, l'acte posa el focus en la 'Internacionalització de l'empresa catalana'. Durant la trobada, que anirà de la una del matí a les quatre de la tarda, s'oferiran ponències del Co-CEO de Grifols, Raimon Grífols; de la Vicepresidenta Corporativa de Moventia, Sílvia Martí; i del President d’Eurofragance, Santiago Sabatés. L'esdeveniment estarà moderat pel periodista i santcugatenc, Jofre Llombart.

Coincidint amb el Dia d'Europa, el president de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa, ha explicat que la temàtica dels debats d'enguany se centra en 'la internacionalització de l'empresa catalana'. Un tema que considera 'importantíssim', ja que està 'molt present' en empreses santcugatenques i catalanes. Les inscripcions ja es poden formular al web de Sant Cugat Empresarial i el preu general de l'entrada és de 80 euros, de 60 per als socis de SCE, amb dinar inclòs a la Masia.




Joan Franquesa

És un tema importantíssim molt present a les empreses de Sant Cugat així com altres empreses catalanes que han apostat per sortir a l'estranger. Al fòrum s'hi explicaran les experiències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.