La Cambra de Comerç de Terrassa tindrà cinc vocalies de Sant Cugat

Els cinc santcugatencs escollits formen part de la candidatura independentista 'Eines de país', que ha aconseguit 10 vocalies


Temes relacionats

Empresaris locals impulsen una llista independentista en les primeres eleccions de la Cambra de Terrassa (19/mar/19)


  • Comparteix:

Imatge d'un votant / Foto: Cambra de Terrassa

Imatge d'un votant / Foto: Cambra de Terrassa

Els resultats provisionals de les eleccions de la Cambra de Comerç donen cinc nous vocals santcugatencs que formaran part del ple. Els cinc formen part de la candidatura independentista 'Eines de país', impulsada per l'ANC, que en total ha aconseguit 10 vocalies. De la seva banda, la patronal CECOT ha obtingut la resta de vocalies que s'han sotmès a votació, 15, un fet que li permetrà tenir la presidència del ple.

El fins ara president de la Cambra vallesana, Marià Galí, ja va anunciar que renunciava a la reelecció.

Els primers resultats s'han conegut prop de les dues de la matinada d'aquest dijous i es calcula, segons els candidats santcugatencs, que s'ha superat el miler de vots. Tot i això, els resultats encara s'han de validar i la Junta Electoral ha de resoldre les impugnacions que 'Eines de país' ha fet a dos dels centres de votació per 'problemes' a les hores compreses per a la participació presencial.

De les 25 vocalies, en les eleccions de sufragi universal, la CECOT n’aconsegueix 15 que li permetran obtenir la presidència en el ple.

Els vocals santcugatencs seran Sun Rius (Gerd Rius Dietètica SL), per a la categoria 2 del grup 'Comerç i reparacions', Eduard Royo (Anàlisi Química Inal SLPU) i Miquel Delclòs (Coneix Project Management SL), tots dos per a la categoria 2 del grup 'Altres serveis destinats a la venda', Josué Sospedra (Clinic Bikes SL), per a la categoria 1 del grup de 'Comerç i reparacions' i Antoni Soriano (Jimman 07, SL), per al grup 'Hosteleria'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.