Sant Cugat vol ser el trampolí de les empreses cap al món

El Tribuna del Sant Cugat Empresarial ha posat en valor enguany la internacionalització d'empreses locals


  • Comparteix:

El Tribuna Sant Cugat Empresarial ha posat sobre la taula aquest any la importància de tenir un 'ecosistema favorable' a la ciutat per a la internacionalització de les empreses. De fet, tres companyies locals i referents en els seus sectors han compartit la seva experiència davant del teixit empresarial de la ciutat, en una trobada que enguany s'ha celebrat a la Masia Rosàs.

El Tribuna ha reunit enguany la vicepresidenta corporativa de Moventia, Sílvia Martí, el codirector general de Grifols, Raimon Grífols, i el president d'Eurofragance, Santiago Sabatés, en un acte moderat pel periodista santcugatenc Jofre Llombart. Els tres han compartit la seva experiència, amb anècdotes i exemples concrets, a més de reflexionar sobre les polítiques en relació a les empreses que es fan arreu del món. De fet, Grífols, principalment, ha criticat les dificultats i la 'poca estima' que rep l'empresa a Catalunya i a Espanya. De la mateixa manera, el president d'Eurofragance ha criticat la candidatura independentista impulsada per l'ANC a les Cambres de Comerç catalanes i ha argumentat que 'les cambres no són per fer política, sinó empresa i comerç'.

Abans, el president de Sant Cugat Empresarial (SCE), organitzadora de l'esdeveniment, ha fet una crida al proper govern sorgit de les eleccions municipals del 26 de maig a 'seguir apostant per les empreses' i ha estès la mà a l'Ajuntament per a 'fer créixer la societat'.

De la seva banda, la directora general d'Indústria de la Generalitat, Matilde Villarroya, ha elogiat 'els ingredients' que té Sant Cugat per a atraure empreses. També ho ha fet l'alcaldessa, Carmela Fortuny, que també ha agraït a SCE organitzar un acte com aquest.

La trobada, que ha comptat amb representants polítics locals, així com l'exalcalde Lluís Recoder i l'exalcaldessa i presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, ha acabat amb un dinar relacional.







Joan Franquesa

A Sant Cugat hi ha empresa, hi ha talent i és un referent. Us demano que ho tingueu present i que ho interioritzeu. I que ajudeu a què continuï sent un referent.

Matilde Villarroya

Sou capaços de captar coneixement, teniu talent local molt important. I, a més, aquí es viu molt bé.

Carmela Fortuny

Imagino una ciutat que posa la catifa vermella a les empreses perquè no només vulguin venir, sinó que, a més, vulguin quedar-se. Que el teixit empresarial cada vegada agafi més força.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.