El projecte Re-opportunity World guanya l'Explorer Sant Cugat i viatjarŕ a Sillicon Valley

La 'start-up' de reciclatge i reutilització en el mercat alimentari s'endú també un any d'estada i assessorament al Centre Be Business Vita


  • Comparteix:

Imatge dels premiats / Foto: Premsa Ajuntament de Sant Cugat

Imatge dels premiats / Foto: Premsa Ajuntament de Sant Cugat

Jordi Merlo, amb el projecte Re-opportunity World, una 'start-up' de reciclatge i reutilització en el mercat alimentari, ha estat escollida com la millor idea del centre Explorer Sant Cugat del Parc de Recerca de la Universitat Autňnoma de Barcelona (PRUAB) dins del programa Santander Explorer que impulsa el Banc Santander amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat, la Fundació Sant Cugat Actiu i el PRUAB. Merlo viatjarŕ a finals d'octubre a Sillicon Valley juntament amb 55 joves emprenedors que han participat de la iniciativa a Espanya, Argentina i Portugal. A més, també s'ha endut una estada gratuďta d'un any al Centre d'Emprenedoria Be Business Vita.

El programa Explorer 'Joves amb Idees' promou el talent jove, l'esperit emprenedor i la creació d'idees innovadores. En les seves nou edicions a Sant Cugat, l'Explorer ha potenciat els projectes de més de 180 persones emprenedores.

Re-opportunity World pretén desenvolupar una empresa única en el sector del reciclatge i reutilització alimentŕria. El viatge a Sillicon Valley té per objectiu inspirar i potenciar els joves emprenedors per accelerar el desenvolupament de les seves 'start-ups', proporcionant-los connexions per a la internacionalització dels seus projectes i la cerca de finançament. Alhora, es genera una comunitat de joves amb talent i altes capacitats que construeixen sinergies molt enriquidores per al seu futur professional.

Quan tornin, els 56 joves assistiran a la Ciutat Grup Santander de Boadilla del Monte on un jurat integrat per representants del Banc Santander, el Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) i entitats colˇlaboradores seleccionaran els guanyadors globals de l'Explorer 2019. Els tres millors emprenedors rebran una dotació econňmica de 30.000, 20.000 i 10.000 euros, respectivament, perquč puguin accelerar els seus projectes.

Altres premiats
El projecte Barcelona Pharma Standards, de Carlos Sánchez, que es dedica a fabricar línies de producció de medicaments essencials reduint-ne els costos, ha guanyat el segon premi i Ciutatech, una aplicació per saber en temps real l'ocupació d'espais i permtre una predicció instantŕnia del grau d'ocupació d'un lloc concret, el tercer. Tots dos podran tenir una estada de sis mesos al Centre Be Business Vita.

D'altra banda, Arlet Oliveras, promotora de la idea PupilMe i Dídac Muńoz, Alberto Granados i Alberto Bozal, creadors de Ciutatech han resultat ser els finalistes pels premis Woman Explorer Award i el Disruptive Technology Explorer Award, respectivament. Oliveras optarŕ a 20.000 euros, mentre que Muńoz, Granados i Bozal podran guanyar 3.000 euros per al desenvolupament del seu projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o ilˇlegal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancelˇlar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.