El comerç associat a Sant Cugat Comerç obrirà durant l'agost

L'objectiu principal és continuar oferint servei a la ciutadania i atreure nous clients


  • Comparteix:

L'eix comercial de Sant Cugat continuarà obert durant l'agost / Foto: Lluís Llebot - Cugat Mèdia

L'eix comercial de Sant Cugat continuarà obert durant l'agost / Foto: Lluís Llebot - Cugat Mèdia

El comerç associat a Sant Cugat Comerç continuarà obert durant el mes d'agost. Es tracta d'una iniciativa que ja es va dur a terme l'estiu passat, i que té com a objectiu no només oferir servei als clients actuals durant les vacances, sinó també atreure'n de nous. Tal com assenyala el gerent de l'associació, Jesús Carballo, obrir a l'agost és 'una oportunitat' pels comerços, encara que suposi 'un esforç important per part dels botiguers'.




'Estocs a Fora d'Estiu'
Després de les vacances, el 14 de setembre és la primera data important en l'agenda de Sant Cugat Comerç: es durà a terme la nova edició dels 'Estocs a Fora d'Estiu'. L'activitat donarà inici a la nova temporada després de les vacances i aglutinarà bona part dels establiments adherits a l'associació. Segons Carballo, l'objectiu d'aquesta iniciativa és que els comerços participants 'puguin reduir els estocs dels seus magatzems, i que els clients puguin aprofitar les darreres rebaixes d'estiu'. La jornada s'iniciarà a les deu del matí i s'allargarà fins a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.