El govern vol replantejar el BeBusiness per convertir-lo en un servei integral d'assistència a l'empresa

Elena Vila veu el servei com una peça clau per aconseguir la finestreta única empresarial


  • Comparteix:

El BeBusiness abandonarà Can Ametller / Foto: Cugat Mèdia

El BeBusiness abandonarà Can Ametller / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament vol replantejar el BeBusiness per convertir-lo en un servei d'assistència integral a les empreses. La tinenta d'alcaldia d'Empresa, Elena Vila, ha explicat que veuen aquest projecte com una eina que hauria de servir a tot tipus d'iniciatives econòmiques i també ha anunciat que no renovaran el contracte de lloguer a les instal·lacions de Ca n'Ametller, que acaba el 2021.

Aquest nou servei se situarà en algun edifici municipal, que Vila ha apuntat que podria ser alguna de les masies pendents de rehabilitar que hi ha a la ciutat i seria gestionat íntegrament per l'Ajuntament. Tot plegat, amb l'objectiu final d'oferir una finestreta única empresarial que permeti a comerços, indústries i nous projectes fer tots els tràmits relacionats amb la seva activitat econòmica en un sol lloc. 'Sant Cugat ha de tenir un centre referent en aquest àmbit', ha sentenciat Vila.


Elena Vila

Un espai on les empreses i els comerços s'hi puguin adreçar i se'ls hi pugui facilitar llicències, assessorament i formació. Aquest és el gran repte de molts municipis i a Sant Cugat, amb el teixit empresarial i l'equip tècnic que tenim, és possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.