La Cambra preveu doblar els serveis de la delegació santcugatenca a partir de l'any que ve

La Cambra demana rebaixar la crispació per por a perjudicar els produxtes catalans.

Economia

Publicat el 10/des/04 per Redacció

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa vol doblar l'oferta de serveis que presta actualment la delegació de l'ens cameral a Sant Cugat. Quaranta empresaris i comerciants assisteixen a les sessions formatives que mensualment organitza la Cambra des que la subseu santcugatenca va obrir les portes a la Casa Aymat.

A les portes del primer aniversari de la inauguració de la delegació santcugatenca de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, l'ens cameral ha valorat molt 'positivament' la implicació del teixit empresarial de Sant Cugat en la nova delegació. Quaranta persones assisteixen a les sessions de formació i assessorament que mensualment organitza la subseu santcugatenca.

Davant d'aquesta bona resposta, la Cambra ha anunciat que a partir de l'any que ve preveu doblar l'oferta i oferir sessions informatives i d'assessorament quinzenalment.

L'ens ha lloat la col·laboració 'estreta' que manté amb l'ajuntament de Sant Cugat. De fet, ja forma part del consell d'administració de la Societat de Promoció Econòmica i l'objectiu és seguir col·laborant en l'impuls econòmic del municipi a través de la seva delegació local.

Estem molt contents de la dinàmica que hem aconseguit a Sant Cugat i especialment amb l'Ajuntament amb qui participem en la Soc. de Promoció Econòmica.


A més, mensualment es realitzen entre 20 i 25 visites a empreses de Sant Cugat per part de la Cambra. L'objectiu és que les sessions de formació serveixin de pont de contacte amb les empreses perquè, posteriorment, se'ls pugui oferir un assessorament 'a mida'.

Les dades s'han donat coincidint amb el balanç de final d'any de La Cambra, l'últim d'Albert Vilardell com a president. Vilardell ha mostrat la seva preocupació pel boicot que, assegura, estant patint alguns productes catalans al mercat espanyol. L’ens cameral demana que es rebaixi la 'crispació política' ja que s’està posant en perill la subsistència de centenars d’empreses del país.