La Bolera s'amplia amb un segon local que ofereix brasa durant tot el dia

La Flama de la Bolera manté l'essència i l'experiència dels 35 anys del restaurant en un local modern

Imatge de la terrassa / Foto: Cugat Mèdia

Economia

Publicat el 26/set/19 per Martí González

La Flama de la Bolera ja funciona a ple rendiment. El segon local de l'històric restaurant La Bolera, que va obrir fa 35 anys, ofereix cuina a la brasa ininterrompudament durant tot el dia, des de les vuit del matí fins les vuit del vespre de dilluns a dijous i fins la mitjanit els divendres i els caps de setmana. Un establiment amb terrassa i decoració 'rústica i moderna' que sorgeix per una 'oportunitat' i per les peticions d'ampliar l'horari de cuina de la clientela habitual.

El responsable de La Bolera, Ramon Masó, ha explicat a Cugat Mèdia que no es plantejava obrir un altre local, però que finalment es va 'animar'. També assegura que, tot i les diferències, ha aprofitat l'experiència a La Bolera per mantenir l'essència alhora de 'modernitzar' l'establiment.

La Flama de la Bolera va obrir dilluns de la setmana passada i des de l'establiment recomanen reservar, tant per esmorzar, dinar, berenar i sopar.


DECLARACIONS

Ramon Masó

M'ofereixen aquest local al costat de La Bolera i m'animo, però no ens havíem plantejat res. Teníem sempre La Bolera plena. Es pot menjar brasa tot el dia. L'experiència de 35 anys m'ha fet fer bé aquest local.

Your browser doesn’t support HTML5 audio