El 30,2% dels desocupats de Sant Cugat no rep cap tipus de prestació

Segons l'informe de l'Observatori del Vallès Occidental, els desocupats sense prestació de la comarca s'enfilen fins al 41,1%


  • Comparteix:

Un total de 809 santcugatencs sense feina no rep cap tipus de prestació per desocupació, segons dades d'un informe de l'Observatori del Vallès Occidental. Això significa el 30,2% dels 2.431 desocupats registrats el juny d'aquest any a la ciutat. Sant Cugat, amb un 69,8%, és el sisè municipi de la comarca amb més cobertura de prestacions per desocupació i està gairebé deu punts percentuals per sobre de la mitjana vallesana (58,9%).

Per tipus de prestacions, de les que es perceben a Sant Cugat el 68,8% són contributives; és a dir, l'atur d'aquelles persones que han treballat almenys un any i el 27,5% són assistencials, que tenen una cobertura econòmica menor. Només el 3,7% perceben la Renda Activa d'Inserció, un ajut que té l'objectiu d'augmentar les oportunitats de retorn al mercat de treball de les persones en situació de desocupació i amb especials necessitats econòmiques i dificultat per trobar feina.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.