420 empresàries reivindiquen a Sant Cugat el talent femení en el 1r Women Evolution

La 1a edició dels premis WE Leadership al talent femení han reconegut Mercè Conesa, Mara Dierssen, Nuria Basi, Carme Artigas i Ana María Lajusticia


  • Comparteix:

Més de 400 empresàries i directives s'han citat aquest dijous a EsadeCreapolis per compartir experiències i posar en valor el talent femení en el lideratge. La primera edició del Women Evolution a Sant Cugat, un congrés de salut i benestar, ha reivindicat les emocions i l'empatia per al teixit empresarial, a més de treballar més en la igualtat laboral.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha inaugurat el congrés i ha posat en valor les dones i la seva capacitat empàtica per 'humanitzar tot allò que ens envolta' i aplicar-ho al món empresarial. En aquest sentit, la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha remarcat que totes les assistents al congrés comparteixen els 'obstacles i inconvenients' que s'han trobat a les seves carreres pel fet de ser dona però, a més, també tenen en comú 'una voluntat transformadora'.

La jornada també ha estrenat els premis WE Leadership al talent femení, que han reconegut la neuròloga Mara Dierssen, l'empresària Núria Basi, l'experta en Big Data Carme Artigas, l'estudiosa, escriptora i conferenciant Ana María Lajusticia i l'exalcaldessa i presidenta del Port de Barcelona Mercè Conesa, que també ha protagonitzat la primera de les conferències.

Una de les cofundadores del Women Evolution, Lídia Codinachs, ha assegurat estar 'molt contenta' i ha qualificat l'assistència i el nivell de les ponències d''èxit'. Esport, emocions, salut i benestar han estat l'excusa per compartir experiències i fer xarxa entre empresàries en un congrés que està previst que passi anualment per Sant Cugat.






Lídia Codinachs

Hem batut el rècord d'assistència amb 420 inscrites, fa tres dies que hem esgotat places. Estem molt contentes amb el nivell de ponències i d'assistents.

Mireia Ingla

Les dones hem desenvolupat durant molts segles la feina domèstica i les cures, i això ens aporta una visió sensible i humanitzada de tot el que ens envolta. Un dels reptes de les dones i també dels homes és incorporar aquesta visió al món empresarial.

Àngels Chacón

Segur que compartim amb moltes de vosaltres els inconvenients i els sobreobstacles que hem hagut de passar pel fet de ser dones, però també tenim en comú la voluntat transformadora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.