HP Sant Cugat, a l'espera de conèixer l'afectació del pla mundial de reestructuració

La companyia eliminarà entre 7.000 i 9.000 llocs de treball arreu del món


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la seu d'HP a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la seu d'HP a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

HP ha anunciat que eliminarà entre 7.000 i 9.000 llocs de treball arreu del món. Des de la seu de Sant Cugat, tant la companyia com el comitè d'empresa han informat a Cugat Mèdia que estan a l'espera de conèixer quina afectació té aquest anunci a la seu local. De fet, CCOO, representant del comitè d'empresa, ja ha demanat una reunió amb la direcció per analitzar la concreció a Sant Cugat d'aquest pla de reestructuració.

Segons ha informat l'empresa a àmbit mundial, es tracta d'un pla de reestructuració per 'simplificar' el seu model operatiu i convertir-se en una empresa 'més hàbil digitalment'. HP ha explicat que vol combinar 'sortides de treballadors amb jubilacions anticipades voluntàries'.

La companyia ha estimat que el pla suposarà un estalvi de mil milions de dòlars al final de l'any fiscal de 2022. Pel que fa als costos del pla, estima uns 100 milions de dòlars en el quart trimestre fiscal del 2019, 500 en el del 2020 i la resta fins al bilió de dòlars dividit entre 2021 i 2022.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.