Sant Cugat vol potenciar amb Rubí i Cerdanyola el potencial econòmic de l'eix de la B-30


  • Comparteix:

Una de les propostes és constituir una associació d'empresaris conjunta

Una de les propostes és constituir una associació d'empresaris conjunta

Els ajuntaments de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola estan buscant fórmules de col·laboració per donar-li un nou impuls a l'eix econòmic i tecnològic de la B-30. Amb l'objectiu de crear una marca de gestió conjunta, una de les propostes que estan sobre la taula és constituir una associació d'empreses de tot aquest sector per cohesionar el teixit econòmic del Vallès Sud, un dels més dinàmics del país.

El proper mes de febrer, l'Ajuntament de Sant Cugat convocarà una reunió extraordinària amb els empresaris que s'engloben dins del fòrum Santcugatribuna per iniciar el procés constituent de la futura associació d'empresaris. Una entitat que haurà de servir per cohesionar el teixit econòmic de la nostra ciutat i que podria tenir un abast territorial més ampli, tal com ha anunciat el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly.

Jordi Joly

L'associació ha de cohesionar els sectors empresarials i servir d'interlocutora amb l'administració. Ha de millorar la imatge i el manteniment dels parcs empresarials, i podria abastar tot l'eix de la B-30.


Aquesta podria ser una de les fòrmules de col·laboració que s'estan discutint en el marc de les trobades entre els ajuntaments de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola, els tres municipis que conformen l'anomenat 'eix de la B-30'. Unes trobades que van començar amb la reunió dels tres alcaldes d'aquestes poblacions i que tindran continuïtat en el futur amb trobades de caràcter més tècnic.

L'alcalde, Lluís Recoder, explica que l'objectiu d'aquesta col·laboració és dotar l'eix de la B-30 d'una imatge de marca i promocionar-lo conjuntament.

Lluís Recoder

Treballar conjuntament per posicionar l'eix de la B-30, donar-li una imatge de marca i fer-ne promoció conjunta. I a partir d'aquí, veure què podem fer per millorar la seva presència a la zona.


Segons Recoder, el potencial econòmic de l'eix de la B-30 és 'impressionant', i pot competir perfectament amb les zones més dinàmiques de Catalunya.

L'alcalde ha afegit a més que aquesta col·laboració en termes econòmics és només una de les possibles vies de treball conjunt entre els 3 municipis i que no estan tancats, en un futur, a poder anar més enllà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.