Una delegació d'alcaldes viatja avui a Madrid per parlar del traçat vallesà del TGV


  • Comparteix:

Lluís Recoder espera tornar amb notícies de la reunió amb el secretari d'Estat d'Infraestructures

Lluís Recoder espera tornar amb notícies de la reunió amb el secretari d'Estat d'Infraestructures

L'alcalde de Sant Cugat, juntament amb altres alcaldes de la comarca, es reuneix aquesta tarda a Madrid amb el secretari d'Estat d'Infraestructures, Víctor Morlán, per parlar del traçat vallesà del Tren de Gran Velocitat. Aquesta serà la primera trobada oficial que tenen els alcaldes vallesans amb representants del govern de Rodríguez Zapatero per parlar sobre aquesta infraestructura.

Després de mesos de silenci sobre el traçat vallesà del TGV, avui una delegació d'alcaldes de la comarca viatja a Madrid per mirar d'aclarir com està aquest projecte.

Així ho ha explicat l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Ens rep el secretari d'Estat d'Infraestructures i anem a parlar del TGV. Serà la primera reunió que tenim amb el govern socialista per parlar sobre aquest tema i esperem tornar amb notícies.


Recordem que a hores d'ara, encara no se sap quina serà la ubicació definitiva de l'estació vallesana del TGV ni tampoc si el projecte preveu fer un tercer rail o construir una doble via d'ample europeu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.