Yelmo porta a Sant Cugat l'experiència prèmium d'anar al cinema

Després de set mesos d'obres de remodelació, Yelmo ha inaugurat unes noves instal·lacions completament reformades


  • Comparteix:

Sant Cugat ja disposa d'uns cinemes prèmium, els primers que Yelmo inaugura a Catalunya, amb l'objectiu d'ampliar l'experiència d'anar a veure una pel·lícula. Després de set mesos d'obres de reforma, les noves i remodelades instal·lacions, ubicades al Centre Comercial, ja funcionen des de fa gairebé un mes, però aquest dimecres s'han inaugurat oficialment.

Un avançat i modern model de cinema, amb set sales i 584 butaques d'aforament, que vol garantir la millor qualitat d'imatge i so i, a més, ofereix un plus en comoditat. Els seients són inclinables, més amplis, amb reposacaps i reposapeus i amb connexió USB. La intenció, segons ha explicat el portaveu i gerent de màrqueting de Yelmo Cines, Javier Saura, és fer que anar al cinema sigui 'tota una experiència' per als espectadors.

També s'hi ha referit en aquests termes l'alcaldessa, Mireia Ingla, que, a més, ha anunciat que oferirà a Yelmo la possibilitat de 'crear sinergies' amb les escoles de la ciutat per fer-hi activitats educatives. A la inauguració també hi ha assistit el conseller delegat d'Alterea Espanya, l'empresa que gestiona el Sant Cugat Centre Comercial, Rodrigo Clare, qui ha assegurat que la remodelació dels cinemes s'engloba en una 'renovació completa' de l'espai amb l'objectiu que els usuaris gaudeixin d'una oferta d'oci i restauració 'de qualitat'.

Yelmo opera a Sant Cugat des de 1997.






Javier Saura

Busquem crear una experiència diferent. Volem que venir al cinema sigui com anar al teatre o a un restaurant, que ho planifiquem. Gaudir de la pel·lícula i de tota la nostra ofera de restauració.

Rodrigo Clare

Busquem potenciar aquest Centre Comercial amb una oferta d'oci i restauració de molta qualitat. El projecte de Yelmo, que li hem donat suport des del principi, és un nou pas molt important però no acaba aquí.

Mireia Ingla

Són increïbles el confort i la qualitat tant dels seients com del so i la pantalla, és una experiència. I té molt mèrit perquè el cinema passa per dificultats per tota la oferta de plataformes digitals que hi ha.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.