La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa vol reforçar la seva presència al territori

La Cambra prioritza 'el màxim' de serveis a les necessitats de les més de 37 mil empreses de la demarcació


  • Comparteix:

Ramon Talamàs, al centre, a l'emorzar amb la premsa que organitza anualment la Cambra de Terrassa / Foto: Cugat Mèdia.

Ramon Talamàs, al centre, a l'emorzar amb la premsa que organitza anualment la Cambra de Terrassa / Foto: Cugat Mèdia.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha presentat les línies estratègiques per al mandat 2020-2030 basades a cobrir i donar suport a les necessitats de les més de 37 mil empreses de la demarcació. En un esmorzar amb la premsa, el nou equip directiu ha destacat que vol continuar sent un 'connector' entre administracions i empreses, impulsar la digitalització, donar suport a la internacionalització, així com la formació per a directius.

El nou equip directiu, que va assolir el control el passat 13 de juny, s'ha marcat apropar la Cambra al territori i ja ha pogut copsar les inquietuds dels alcaldes com el desequilibri del model comercial, la reestructuració empresarial i la necessitat d'eines per impulsar els polígons industrials i atraure noves inversions. En aquest sentit, la Cambra de Comerç ha començat a celebrar els plenaris en empreses del territori de manera itinerant, de fet, la primera es va fer a Leitat amb la presència de l'alcalde de Matadepera. Per al president de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs, l'objectiu de tot plegat 'és prendre consciència de la realitat del teixit empresarial dels municipis i conèixer el territori'.

Entre les línies estratègiques per al mandat 2020-2030, l'equip directiu s'ha marcat potenciar la representació empresarial per tal que la Cambra esdevingui un 'connector' entre administracions, empreses i teixit socioeconòmic. També es marca fomentar la internacionalització de les empreses, en especial aquelles amb projectes europeus de promoció empresarial i la formació amb els programes com el de Garantia Juvenil (PICE) i el de formació per a directius (PLATÓ), 'ampliant la cobertura a d'altres col·lectius'. Per a Talamàs, l'objectiu principal és 'oferir el màxim servei al teixit socioeconòmic i donar un nou impuls'.

Sant Cugat
El canvi de govern a Sant Cugat ha afectat l'agenda de temes entre la Cambra i el consistori. De fet, Talamàs ha explicat que la renovació del conveni del pla formació d'emprenedoria que organitza l'ens 's'ha de sotmetre a concurs i pot trigar un temps' a materialitzar-se. D'altra banda, també ha remarcat que l'Ajuntament de Sant Cugat ha manifestat que vol seguir celebrant la Jornada d'Emprenedoria, la darrera edició va tenir lloc el 13 de novembre passat.

Manca d'infraestructures al Vallès
El Comitè Executiu, també ha destacat la preocupació de l'ens per l'endarreriment d'infraestructures 'capitals' per al Vallès Occidental com el perllongament de la B-40 i seva finalització, la connexió de l'A-2 amb la B-30 (AP-7) i la millora de les connexions ferroviàries.


Ramon Talamàs

Nosaltres tenim una activitats que exel·lim i unes altres que volem millora. En aquest sentit volem donar un nou ímpuls i sobretot en el sentit de donar el màxim servei al texit socioeconòmic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.