Viatges, tecnologia i moda, els regals estrella de Nadal

Sant Cugat Comerç espera una campanya lleugerament millor que la de l'any passat


  • Comparteix:

L'eix comercial espera una bona campanya de Nadal / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

L'eix comercial espera una bona campanya de Nadal / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

Viatges, tecnologia i moda tornen a ser els regals estrella d'aquest Nadal. Una campanya que, a Sant Cugat, s'encara amb un optimisme contingut entre els comerciants de la ciutat. L'associació Sant Cugat Comerç calcula que les vendes d'enguany seran entre un 1 i un 2% superiors a les del 2018, un curs que va ser 'molt dolent', com ha explicat el gerent, Jesús Carballo. Per lluitar contra el canvi en els hàbits de consum i la competència ferotge, que ha foragitat per exemple les agències de viatges, el comerç prepara solucions 'experiencials' per regalar aquestes festes.

Una aposta per embolcallar el producte, que ara mateix es pot trobar més barat i més còmodament, amb alguna activitat o tractament relacionat. D'aquesta manera, s'aconsegueix un servei únic que no pot oferir la venda per Internet. Carballo ha assegurat al 'Sant Cugat a fons' que el sector afronta amb un optimisme que contrasta amb la situació del comerç a la ciutat. Segons el gerent de la patronal de comerciants, es comença a detectar una 'presa de consciència' que cal comprar a les botigues de proximitat.

Orangetheory, protagonista de la secció
El centre de fitness Orangetheory ha estat el protagonista de la secció d'aquesta setmana de Sant Cugat Comerç. Ubicat al passeig de Lluís Companys número 13, es tracta d'un establiment que aposta per l'atenció personalitzada i el suport constant al client per aconseguir els resultats desitjats. Una demanda dels usuaris, com ha explicat Laura Viaplana, impulsora de la franquícia a Sant Cugat.

Resultats en directe, entrenament en grup d'alta intensitat, exercicis variats i centrats en diversos aspectes i suport científic.


Jesús Carballo

La sensació és bona, de que superarem les xifres de l'any passat. Estem parlant d'un 1 o 2% superior a l'any passat, que vam qualificar de 'dolent'. Però sí que és veritat que tenim moltes esperances i sembla que torna a arrencar el tema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.