Aimtech Consulting, guardó del jurat als Premis d'Innovació Turística 2019

El seu projecte de gamificació Adventuriq s'endú 5.000 euros al certament organitzat per l'Euroregió Pirineus Mediterrània


  • Comparteix:

Responsables d'Adventuriq recollint el premi / Foto: Euroregió Pirineus Mediterranis

Responsables d'Adventuriq recollint el premi / Foto: Euroregió Pirineus Mediterranis

L'empresa santcugatenca Aimtech Consulting ha rebut el guardó del jurat als Premis d'Innovació Turística 2019 de l'Euroregió Pirineus Mediterrània. El seu projecte Adventuriq, una plataforma de gamificació orientada al turisme que dinamitza i mobilitza els turistes automàticament a través del mòbil, els ha valgut aquest reconeixement, dotat amb 5.000 euros. L'empresa, dedicada al suport i al manteniment informàtic, està ubicada des de fa cinc anys al polígon de Can Magí.

Mitjançant un 'storytelling' i les capacitats multimèdia de l'aplicació, que és gratuïta, l'usuari pot crear aventures específiques en forma de jocs de pistes, 'escape rooms' exteriors o interiors i gimcanes que permetin conèixer la història d'un lloc, fer-hi rutes culturals o gastronòmiques i obtenir premis i recompenses. Un repte en diferents parts que es poden bloquejar per geoposició o amb codis QR.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.