Creix l'atur a Sant Cugat

A la ciutat hi ha 2.637 persones en situació d'atur


  • Comparteix:

Servei d'Ocupació de Catalunya / Foto: ACN

Servei d'Ocupació de Catalunya / Foto: ACN

Sant Cugat ha registrat aquest febrer el primer augment de l'atur de l'any. Amb 37 persones més en recerca de feina respecte a fa un mes, l'atur a la ciutat se situa a les 2.637 persones, un 1,42% més respecte al gener, segons dades de l'Observatori del Treball i Model Productiu del departament de Treball de la Generalitat. Les xifres també suposen un increment interanual de més del 3%, amb 89 persones més en situació d'atur.

L'atur al Vallès Occidental també creix aquest febrer. Ha tancat el mes amb 50.061 persones en atur, 584 més que el mes anterior. La mateixa tònica es registra al conjunt del país, on l'atur creix un 0,39% fins arribar als 395.214 desocupats, 1.532 persones més.

En comparació amb el mateix mes del 2019, es registra una disminució de 1.428, un 0,36%. En xifres absolutes, és el primer febrer des del 2014 en què l'atur no baixa, quan ho va fer en 4.285 persones, tot i que la xifra d'aturats era molt superior a l'actual amb 629.586.

El Govern atribueix la pujada de l'atur a les mesures de prevenció del coronavirus i a la cancel·lació del MWC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.