El grup holandès ING compra l'edifici d'oficines Deutsche Bank per llogar-lo


  • Comparteix:

L'empresa Investment ha llogat l'immoble a la multinacional EDS

L'empresa Investment ha llogat l'immoble a la multinacional EDS

La filial del grup ING, Investment, ha comprat l'edifici de Deutsche Bank, al parc d'activitats econòmiques de Can Sant Joan, per un import de 45 milions d'euros. D'aquesta manera, aquest polígon continua consolidant-se com un dels espais més atractius de la zona per les grans multinacionals que s'instal·len al nostre país.

L'empresa immobiliària Investment, filial del grup holandès ING, ha comprat les oficines del conegut edifici Deutsche Bank, ubicat al polígon de Can Sant Joan, per valor de 45 milions d'euros. La compra de l'immoble, que des de fa un any pertanyia a l'empresa nordamericana Blackstone, representa una de les operacions immobiliàries més importants d'aquest any.

L'objectiu de la compra, segons ha confirmat la filial immobiliària del grup ING, Investment, és llogar l'immoble a l'empresa nordamericana EDS. Amb aquesta operació el polígon Can Sant Joan es consolida com un espai empresarial per a les multinacionals que s'ubiquen a l'Estat espanyol.

Des d'Investment no descarten noves compres immobiliàries a la zona del parc d'activitats econòmiques de Can Sant Joan i també en d'altres zones d'activitat empresarial del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.