Sant Cugat Comerç impulsa un directori online d'àmbit català per facilitar l'entrega a domicili

La iniciativa s'anomena SlowShopping.cat i ja s'hi han adherit una dotzena d'associacions comercials


Temes relacionats

El coronavirus també ataca les empreses de Sant Cugat (23/mar/20)

Sant Cugat Comerç fa una crida al teixit local a unir-se davant la paralització del sector (23/mar/20)


  • Comparteix:

El comerç local s'ha de reinventar per fer front a la crisi del coronavirus / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

El comerç local s'ha de reinventar per fer front a la crisi del coronavirus / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

El comerç de proximitat és un dels principals afectats per la crisi del coronavirus i, arran del confinament i a l'aturada general, molts negocis s'han hagut de reinventar. En aquest context, Sant Cugat Comerç ha impulsat una plataforma en línia, un directori anomenat SlowShopping.cat que facilita l'entrega de productes a domicili. De moment, dotze associacions catalanes i més de 200 establiments de diversos municipis ja s'hi han adherit.

Des de floristeries a llibreries i papareries, passant per restaurants i botigues d'electrodomèstics. L'objectiu és que el comerç local pugui seguir treballant malgrat les restriccions de l'estat d'alarma. Ho explica el gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, qui ben aviat va veure que la proposta podia exportar-se arreu de Catalunya, tenint en compte que gran part del sector es troba en la mateixa situació.

Per aparèixer al directori els comerços han de demanar a l'associació a la qual pertanyen que es posi en contacte amb Sant Cugat Comerç o amb SlowShopping.cat per donar-se d'alta. Llavors podran accedir a l'espai a través d'un menú i introduir les seves dades i, fins i tot, fotografies. I la plataforma també és útil per als clients, que poden consultar quins comerços locals segueixen oberts i ofereixen la possibilitat de fer entregues a domicili. Es pot seleccionar el teu barri o localitat i filtrar per tipus de negoci per poder comprar des de casa.

El període d'entrega és d'entre 12 i 48 hores i cada establiment es fa càrrec tant de l'entrega com de la forma de pagament. El directori ha començat a funcionar aquesta setmana i, el primer dia ja va rebre més de 2.300 visites.


Jesús Carballo

Que puguin mantenir l'activitat econòmica, encara que sigui de manera reduïda, amb la venda online. Sabem que molts comerços encara no estan preparats, i volíem oferir una plataforma per donar visibilitat a molts comerços que encara poden donar servei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.