Nou servei municipal d'assessorament a autònoms i microempreses pels efectes econòmics del coronavirus

El nou servei ofereix tant assessorament com tramitació d'ERTO


Temes relacionats

Què és un ERTO i com t'afecta si el fa la teva empresa? (31/mar/20)

Tributs, taxes i quotes. Què se suspèn i què s'ajorna (26/mar/20)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

L'Ajuntament es posa a disposició dels autònoms, comerços i microempreses de Sant Cugat que necessitin assessorament per fer front a la gestió econòmica del coronavirus. Es tracta d'un nou servei que es vehicula a través de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa (OAE), que ofereix atenció personalitzada per informar, oriental i donar suport davant totes les mesures aprovades per les administracions en resposta a la pandèmia. També en cas d'haver de tramitar un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO).

Així, s’assessorarà sobre qüestions com l’ajornament de tributs, els ajuts per a autònoms de la Generalitat, la prestació extraordinària per cessament d’activitat i els Expedients de Regulació Temporals d’Ocupació (ERTO). Per fer-ho, es tindran en compte totes les mesures impulsades tant a àmbit local com autonòmic i estatal.

En el cas dels ERTO, l'Oficina d'Atenció a l'Empresa facilitarà tant l’assessorament com la tramitació d’aquests tipus d’expedients. Aquest servei s’oferirà a persones autònomes i microempreses -és a dir, aquelles que tenen menys de deu treballadors- que tinguin la seu a Sant Cugat.

La tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Elena Vila, ha explicat que l'objectiu és facilitar la informació i l'assessorament a aquestes empreses per vetllar per l'ocupació i la seva subsistència.

Les empreses interessades s'han d'adreçar a l'Oficina d'Atenció a l'Empresa a través del formulari web o al correu electrònic oae@santcugat.cat, i l'equip municipal es posarà en contacte.





Elena Vila

El nou servei respon a la necessitat de les empreses que no disposen d'assessors i d'informació. Té dos objectius: el manteniment de l'ocupació i la subsistència de les petites i micro empreses del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.