L'Ajuntament engega un servei d'assessorament per als treballadors afectats per la crisi del coronavirus

El servei forma part del conjunt de 60 mesures del pla de xoc de reactivació de l'economia local


Temes relacionats

Les 60 mesures econòmiques de l'Ajuntament de Sant Cugat per fer front a la crisi del coronavirus, desgranades (24/abr/20)


  • Comparteix:

L'oficina del Sant Cugat Feina / Foto: Cugat Mèdia

L'oficina del Sant Cugat Feina / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament ha posat en marxa un servei d'assessorament juridicolaboral per als treballadors i treballadores afectats per la crisi del coronavirus. El servei forma part del conjunt de 60 mesures del pla de xoc per a la reactivació de l'economia local impulsat pel consistori i complementa altres serveis com el d'assessorament i ajuda en la tramitació d'Expedients de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) per a microempreses o el d'informació i assessorament d'ajuts i subvencions en l'àmbit local, autonòmic i estatal. El servei s'ofereix a través de Sant Cugat Feina i atendrà totes les consultes relacionades amb ERTO o de qualsevol modificació o extinció dels contractes laborals arran la crisi de la Covid-19.

Les persones interessades hauran de sol·licitar el servei omplint un formulari web a www.santcugatfeina.cat. L'atenció, que es fa de manera telemàtica, es farà el més aviat possible per part de l'equip tècnic de Sant Cugat Feina o es derivarà a alguna de les assessories externes contractades per l'Ajuntament amb aquesta finalitat.

La tinenta d'alcaldia de Promoció econòmica, Empresa, Comerç i Ocupació, Elena Vila, ha explicat que es tracta d'un servei 'personalitzat' per a totes aquelles persones afectades per la crisi del coronavirus amb l'objectiu que 'ningú es quedi enrere'.




Elena Vila

És un nou servei d'assessorament per a persones en atur a conseqüència de la Covid-19. És per a totes aquelles persones afectades per un ERTO. Tenim l'objectiu que ningú es quedi enrere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.