La Cecot demana que es posi en marxa el corredor vallesà del TGV per a passatgers i mercaderies


  • Comparteix:

La patronal considera que ara és el millor moment per executar aquesta infraestructrua

La patronal considera que ara és el millor moment per executar aquesta infraestructrua

La patronal catalana Cecot s'ha sumat a les reivindicacions perquè es posi en marxa simultàniament el corredor vallesà del TGV per a passatgers i mercaderies. Des de la Cecot consideren imprescindible que el tercer rail doni servei també a les persones i afirmen que aquest és el moment idoni per executar aquesta obra, ja que com més temps passi, més difícil i costós serà.

Després de les darrers informacions, que apunten que l'estació vallesana del TGV no és una prioritat i que, de moment, només passaran per aquest corredor les mercaderies, la patronal catalana Cecot ha volgut deixar clara la seva aposta perquè aquesta línia doni servei també als passatgers.

Per a la Cecot, donar servei als habitants del Vallès Occidental, Oriental i Baix Llobregat, és una qüestió de 'justícia' i és també una necessitat per garantir el desenvolupament econòmic de Catalunya a través d'un dels seus principals 'pulmons'. Segons el secretari general de la patronal, David Garrofer, ara és el millor moment per executar aquesta infraestructura i optimitzar la inversió. Escoltem-lo.

David Garrofer

Un cop posats a fer aquesta infraestructura, no té raó de ser que no s'executi en aquest moment, serà molt difícil que s'executi més endavant. És un tema de justñicia i també per eficiència del propi país.


Pel que fa a la ubicació de l'estació vallesana, Garrofer ha apuntat que cal tancar la polèmic entre Sant Cugat i Barberà, ja que si bé Sant Cugat estarà més ben comunicat, el més important és que hi hagi finalment una estació al Vallès Occidental.

David Garrofer

Aquest é sun tema complicat dins del territori. Hi ha dues possiblitats, i potser Sant Cugat estaria més ben comunicada, però l'important és que hi hagi parada al Vallès.


Per tots aquests motius, des de la Cecot han fet arribar les seves reivindicacions tant al conseller de Política Territorial i Obres Públiques com al Ministeri de Foment, i se sumen així a les accions que han engegat ja des de les Cambres de Comerç de Sabadell i de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.