Sant Cugat Comerç i Sant Cugat Empresarial, en contra de l'anella de mobilitat verda

Les dues entitats, juntament amb la nova associació de restauradors, alerten que la mesura impedirà a la ciutadania arribar al centre de la ciutat


Temes relacionats

El comerç de Sant Cugat afronta els primers passos del desconfinament amb peus de plom (22/mai/20)

Sant Cugat adaptarà els carrers del centre per destinar més espais a vianants i bicicletes (21/mai/20)

Més d'un centenar de locals de restauració i d'oci nocturn de Sant Cugat s'uneixen per afrontar la crisi del coronavirus (10/mai/20)


  • Comparteix:

El carrer de Santa Maria, un dels eixos comercials de la ciutat / Foto: Cugat Mèdia

El carrer de Santa Maria, un dels eixos comercials de la ciutat / Foto: Cugat Mèdia

Les entitats Sant Cugat Comerç i Sant Cugat Empresarial, juntament amb la nova associació de restauradors de la ciutat, s'han posicionat en contra de l'habilitació de l'anella de mobilitat verda que l'Ajuntament posarà en marxa la primera setmana de juny. Les tres entitats, que representen al voltant de 600 empreses de Sant Cugat, han alertat en un comunicat conjunt que aquesta decisió 'provocarà un problema circulatori que impedirà a la ciutadania arribar al centre de la ciutat'. També han remarcat que, en la situació de crisi actual que està vivint el sector, la mesura 'no ajuda gens ni mica al comerç, que es debat entre la vida i la mort'.

Tot i això, les tres entitats s'ofereixen per col·laborar amb l'Ajuntament per buscar solucions que afavoreixin el comerç de la ciutat i recorden la necessitat del diàleg entre totes les parts per 'estar units en aquests moments'.

Com funcionarà l'anella verda
L'anella de mobilitat verda envoltarà el centre de Sant Cugat i els canvis afectaran la Rambla Ribatallada, el carrer de Francesc Moragas, l'avinguda de Rius i Taulet, l'avinguda de Lluís Companys i el carrer d'Àngels Guimerà. El projecte neix després que l'Ajuntament hagi observat que, en les primeres fases del desconfinament, els moviments a peu i en bicicleta han augmentat, com també ho ha fet l'ús del vehicle privat. Per això, l'objectiu d'aquest pla d'acció de mesures urgents i immediates és oferir a la ciutadania un espai perquè es pugui moure de manera segura i, a la vegada, fomentar el transport sostenible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.