Sant Cugat engega un programa per ajudar les empreses a adaptar-se al nou context econòmic

El consistori ha reobert la convocatòria per donar suport a la digitalització del comerç local


  • Comparteix:

L'Ajuntament vol acompanyar el teixit empresarial de Sant Cugat per fer front a la crisi de la Covid-19 / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament vol acompanyar el teixit empresarial de Sant Cugat per fer front a la crisi de la Covid-19 / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament ha obert un nou servei per donar suport a les empreses en el context de la crisi econòmica provocada per la pandèmia. 'Enfortim el teu negoci' és un programa que es vehicula a través de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa (OAE) i que contribueix a l'adaptació de les companyies al nou context. El servei es fa amb la col·laboració de professionals especialitzats i ofereix un acompanyament personalitzat per replantejar, si s'escau, el model de negoci i implementar plans d'accions.

A banda d'aquest nou servei, des del consistori s'ha ampliat la convocatòria per al servei de suport a la digitalització del comerç local. De moment aquesta iniciativa ha ajudat una setantena de companyies i l'Ajuntament vol seguir amb aquesta dinàmica. L'objectiu d'aquest servei és donar suport al comerç local amb consultors especialitzats i que parteix de la diagnosi de l'estat actual del negoci, tant des del punt de vista digital com estratègic, per plantejar accions concretes adaptades a les seves necessitats fins a arribar, segons la tipologia del negoci, a disposar d'un canal de venda en línia que reforci el tradicional presencial.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.