Un centenar de botigues se sumen al primer dissabte de descomptes després del confinament

Sant Cugat Comerç organitza una jornada pensada per reactivar el comerç local després del confinament

Les botigues enceten temporada de rebaixes d'estiu / Foto: Localpres

Economia

Publicat el 3/jul/20 per Albert Prat

El comerç local torna a posar-se en marxa aquest dissabte amb la primera jornada de descomptes després de la crisi del coronavirus. Un dia que, donades les circumstàncies, tindrà només un grapat de botigues a la plaça d'Octavià, però que Sant Cugat Comerç planteja com una oportunitat per tornar a atreure la clientela a les botigues. Uns locals que són completament segurs, ha explicat el gerent de l'entitat, Jesús Carballo, al 'Sant Cugat a fons', i on els comerciants, un centenar se sumen a la iniciativa, estaran esperant per retrobar-se amb els clients, que a més trobaran els descomptes habituals per donar la benvinguda a les rebaixes d'estiu.

El sector està animat i té ganes de tirar endavant tot i les dificultats, ha explicat Carballo, però les perspectives segueixen sense ser del tot positives i, com ja va assenyalar en ple confinament, caldrà esperar a la tardor per avaluar els danys que ha patit el comerç local amb la crisi del coronavirus. Amb tot, les botigues han fet un esforç important per adaptar-se a les circumstàncies i convertir els seus locals en llocs segurs minimitzant el risc de contagi. 'És una manera de dir que tenim ganes de retrobar-nos i tornar-vos a saludar', ha dit Carballo.

Per Carballo, aquest 'Retrobament/Rebaixes', com l'han batejat, no és tant una ocasió perquè els comerciants surtin al carrer sinó per animar els ciutadans a creuar les portes del negoci i tornar a entrar-hi com ho havien fet sempre.


DECLARACIONS

Jesus Carballo

Volem dir ei, us volem saludar, que vingueu, retrobar-nos... D'una manera molt positiva i conscients que hem de respectar les condicions que ens ha protat el Covid-19.

Your browser doesn’t support HTML5 audio