L'Ajuntament aconsegueix mantenir el caixer automàtic de l'avinguda de Cerdanyola

L'associació de veïns del barri del Monestir-Sant Francesc lamenta haver-se quedat sense l'atenció presencial


  • Comparteix:

El caixer automàtic estarà operatiu d'aquí pocs dies / Foto: Cugat Mèdia

El caixer automàtic estarà operatiu d'aquí pocs dies / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament ha aconseguit mantenir el caixer que pertanyia a la sucursal de La Caixa de l'avinguda de Cerdanyola. L'associació de veïns del barri del Monestir-Sant Francesc lamentava el tancament de l'entitat perquè els obligava a traslladar-se per a qualsevol gestió que necessités d'una atenció personalitzada a les oficines de la plaça de Quatre Cantons o a l'avinguda de Rius i Taulet. La presidenta del Consell de Barri del Centre Est, Esther Madrona, ha confirmat aquest dimarts a Cugat Mèdia que el caixer automàtic 'es queda'.

Madrona ha insistit en què no poden 'incidir' en les decisions que pren una entitat privada com La Caixa però sí que, després de reunions amb els seus representants on se'ls ha explicat 'el perfil de la gent del barri', s'ha aconseguit deixar un caixer que estarà operatiu 'd'aquí a pocs dies.'

L'atenció presencial a l'oficina de l'avinguda de Cerdanyola desapareix / Foto: Cugat Mèdia
L'atenció presencial a l'oficina de l'avinguda de Cerdanyola desapareix / Foto: Cugat Mèdia


L'alcaldessa, Mireia Ingla, ja va explicar al programa 'Línia directa' de Cugat Mèdia, que la seva intenció era cercar solucions. Una d'elles era mantenir el caixer automàtic i apuntava la possibilitat que l'Obra Social la Caixa donés suport a projectes del barri.


Esther Madrona

Insisteixo, no podem incidir en aquest tipus de decisions que pren una empresa privada, però el que sí hem aconseguit és que La Caixa mantingui el caixer de l'avinguda de Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.